marți, 14 iunie 2011

Să-l ajutăm pe Alexandru

Numarul de teledon (obtinut cu sprijinul Asociatiei P.A.V.E.L.)
0900 900 080 - 10 euro/apel (numar apelabil doar din reteaua Romtelecom) din 1 iunie – 31 august 2011

Alexandru Radu este nascut in Bucuresti la data de 11.07.1997 si este singurul copil al Cameliei Radu, care si-a imaginat, ca orice mamica, ca fiul ei va fi sanatos, ca va creste mare si puternic…numai ca in anul 2000, la numai trei ani, copilul a fost depistat cu leucemie acuta limfoblastica cu celule B si a urmat pana in anul 2004 tratament chimioterapic, conform protocolului BFM, tratament dur si chinuitor in urma caruia s-a obtinut remisia completa. Copilul a fost monitorizat 5 ani, timp in care s-a mentinut remisia completa… a crescut mare si voinic, frumos si sanatos…nimeni nu si-a inchipuit, nici doctorii si nici familia, ca nenorocirea pandea iar… in 2009, febra si durerile abdominale l-au adus pe Alexandru iar la I Cl Fundeni si biopsia ganglionara a stabilit diagnosticul de LIMFOM MALIGN NONHODKINIAN CU CELULA T… vestea a cazut ca un trasnet si mama iar s-a rugat in genunchi la Dumnezeu sa-i salveze copilul, asa cum o facuse si cu cativa ani in urma…. dar lucrurile s-au complicat; boala a evoluat si este foarte agresiva. ACUM diagnosticul este LIMFOM MALIGN NONHODGKINIAN CU CELULA T STADIUL IV (CU INVAZIE MEDULARA)-RECADERE CLINICO-HEMATOLOGICA.

In acest timp urmeaza iar cure cu citostatice, dar raspunsul nu este favorabil, asa ca se incearca trecerea la un alt protocol mult mai agresiv, protocol ce il va tine in viata pana la realizarea transplantului in strainatate, caci nu este posibila realizarea acestuia in Romania, Alexandru neavand donator compatibil… dosarul este in curs de aprobare… timpul trece si mama lui este disperata… raspunsul nu mai vine, i se spune ZILNIC “sunati maine, aveti rabdare !!!!!! ” ACUM NU MAI POT AVEA RABDARE, ACUM NU MAI ESTE TIMP…ACUM ALEXANDRU NU MAI ARE TIMP ….

Avand in vedere ca situatia este extrem de grava, mama lui Alexandru va roaga sa o ajutati sa stranga o parte din banii care vor fi necesari pentru transplant… ea a ajuns la capatul puterilor din toate punctele de vedere; casa si-a vandut-o deja pentru ca i-au trebuit multi bani de medicamente si nu mai are alte bunuri… poate doar Diploma de merit a copilului la campinatul de snooker, dar aceasta are doar valoare sentimentala… transplantul se va ridica la cel putin 100.000 de euro si ea nu dispune de aceasta suma.

Va rog sa-i intindeti o mana de ajutor lui Alexandru si mamicii lui, au mare nevoie de noi…

Conturile sunt deschise la BRD ACADEMIEI, dupa cum urmeaza

CONT CURENT LEI: RO98BRDE410SV11332304100 titular RADU CAMELIA, mama

CONT CURENT EURO: RO40BRDE410SV11332494100 titular RADU CAMELIA, mama

TELEFON RADU CAMELIA, mama 0723.91.80.54

(istoricul medical poate fi pus la dispozitie celor interesati)

Articol preluat integral de pe blogul Asociatiei P.A.V.E.L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu