duminică, 13 martie 2011

Ana-Maria Osca


Ana-Maria Osca

Nu pot să-mi închipui cum e să ai un copil bolnav de cancer. Să te gândești că trebuie să-i faci o analiză, ca să vezi în ce stadiu este boala puiului tău și să nu-ți poți permiți asta. Câte lacrimi curg oare pe obrajii unei mame care se află într-o astfel de situație?

E vorba de mama Anei-Maria Osca. O fetiță scumpă de care am aflat de pe blogul Iulianei.
Ana-Maria are doi ani și un pic. A fost operată de neuroblastom și face citostatice la Institutul Oncologic Al. Trestioreanu. Săptămâna viitoare fetița trebuie să facă un RMN. Costul acestuia este de 3.300 RON. Părinții săi nu au această sumă. Doar tatăl muncește și oricum le este foarte greu. Sunt din Craiova iar drumurile la spital și toate tratamentele de până acum le-au șubrezit și mai mult situația financiară. Părinții fetiței așteaptă și rezultatul unei analize pe care medicii au trimis-o la o clinică din Viena pentru a vedea exact care sunt șansele ca boala să revină în organism. În funcție de rezultate, medicii ar putea să o îndrume pe micuță spre un transplant.

Vă rog dacă puteți să ajutați acest copil. Suma pentru RMN nu este chiar atât de mare. Mai puțin de o mie de euro se pot aduna dacă fiecare se lipsește de puțin din avutul lui. Donații se pot face în contul:

OSCA AURELIAN

LEI: R0 70 BTRL 0470 1201 4781 38XX - deschis la Banca Transilvania - Sucursala Pantelimon

2 comentarii:

  1. Iti multumesc mult ca ai postat cazul micutei Ana-Maria!

    Dumnezeu sa o ajute!

    Sa ai o saptamana binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ai pentru ce. Te rog să mă anunţi dacă păstrezi legătura cu familia. Poate că ar fi util să dăm şi un număr de contact al mamei sau al tatălui, mai ales că fetiţa nu are pagina personală.

    RăspundețiȘtergere